Мобільний додаток Фан Спорт

Робити ставки на спорт на сайтах БК можна не тільки з комп’ютера, але і використовуючи смартфон. Розміщувати прогнози можна в мобільному додатку або мобільної версії сайту конкретної букмекерської контори. Як правило, якщо у ресурсу немає повноцінного мобільного продукту, то можна використовувати мобільну версію, втім, деякі гральні платформи і зовсім не володіють ніякими опціями для мобільних пристроїв. Такий ресурс як Фан Спорт передбачає можливість розміщення ставок в мобільному додатку, і саме про нього ми прямо зараз і поговоримо, а також з’ясуємо, що в цілому можна сказати про дану букмекерську контору.

додаток Фан спорт

Додаток Фан Спорт для Android: огляд букмекерської платформи

Як завантажити додаток Фан Спорт

Для того, щоб завантажити мобільний додаток Фан Спорт, спочатку потрібно перейти до відповідного розділу. Для цього у верхній панелі потрібно знайти відповідну піктограму. Перейшовши на сторінку з додатками, треба вибрати програму для Android. Крім того, тут же можна завантажити і мобільний продукт для iOS пристроїв. Важливий момент: як правило, Android-девайси за замовчуванням не дозволяють завантажувати додатки зі сторонніх джерел, тому спочатку в настройках треба змінити цей параметр. Якщо завантаження пройшло успішно, то залишається запустити інсталяційний файл і дочекатися закінчення встановлення програми.

Реєстрація на Фанспорт

Завести обліковий запис на офіційному сайті Фан Спорт можна трьома способами. Реєстрація за номером мобiльного передбачає введення актуального номера і вибір валюти. Створення аккаунта за допомогою e-mail вимагатиме, також i певного набору особистих даних і створення пароля. Нарешті, є можливість зареєструватися на fansport, використовуючи свій профіль в соціальних мережах або месенджерах, проте всі способи спрощеної процедури реєстрації насправді не означають, що надавши мінімальний набір даних, ви зможете користуватися повним обсягом послуг БК. В майбутньому платформа, цілком ймовірно, запросить від вас верифікацію, що є стандартною практикою для багатьох контор, а для цього потрібно буде надати більш широкий пакет особистих даних. Скорiше за все, при реєстрації будь-яким з цих способів користувач зможе вказати промокод Фанспорт, якщо у нього такий є.

Функціонал мобільного додатка

Основне завдання букмекерської контори – приймати ставки від гравців на спортивні події, і було б дивно, якби відповідні мобільні продукти були позбавлені такої функції. Так, на Фан Спорт мобільний додаток дозволяє розміщувати прогнози на події з запропонованої лінії, а також подібні мобільні продукти зазвичай дозволяють здійснювати супутні операції, на кшталт поповнення балансу, зняття коштів і так далі. Деякі додатки допускають і перегляд live-трансляцій, однак, як правило, для цього потрібно володіти позитивним балансом. Деякі користувачі відзначають, що додаток Фан Спорт не завжди коректно працює в момент укладення парі, а саме «пригальмовує».

Реєстрація на фанспорт

Дизайн та інтерфейс платформи

Основні кольори Фан Спорт сіро-зелені, причому сірі вставки далеко не завжди виглядають приємно і не дуже добре поєднуються з зеленими елементи. Втім, по інтерфейсу і зручності розташування основних органів управління Фан Спорт однозначно виграє у ряду інших популярних букмекерів на українському ринку, хоча до більш відомих платформ візуальна складова цієї БК не дотягує.

Як ми вже відзначили, шаблон оформлення головної сторінки, використовуваний цією платформою для ставок, ідентичний моделі багатьох популярних ресурсів. Так, злiва знаходиться лінія, а прямо навпроти по правій стороні анонсовані найцікавіші найближчі iгри. У верхній частині розташована панель управління з такими розділами як статистика, платежі, мобільні додатки і так далі. Там же рекламуються бонуси та акції БК.

Лiнiя Фан Спорт

Знайти значні відмінності в рамках лінії, запропонованої різними букмекерськими майданчиками, не так просто, оскільки рiзниця в більшості випадків буде мінімальна. Більш того, основну масу гравців зазвичай цікавлять лише найбільш популярні напрямки, а екзотичні варіанти на кшталт троттінга або водного поло ледве користуються попитом. В цілому сайт і, відповідно, додаток Фан Спорт має непогану лінію, хоча знову ж таки цілком порівняну з безліччю інших платформ. Детальний опис всіх доступних напрямків зайняв би багато часу, та це й не потрібно. Втім, можливість робити ставки на події, не пов’язані зі спортом, даним ресурсом не передбачена.

Поповнення балансу і виведення коштів

Поповнити рахунок в букмекерській конторі Фан Спорт можна за допомогою таких інструментів: банківські карти, електронні гаманці Skrill 1-Tap та B-Pay, картка Paysafecard, а також внести депозит можна, скориставшись послугою банківського переказу та інтернет-банкінгу. Список, прямо скажемо, не найзначніший, причому на тлі відсутності куди більш популярних платіжних інструментів платформа пропонує опції, які користуються не найвищим попитом серед любителів азарту. Ще дивовижніше на тлі всього цього виглядає підтримка цілого ряду криптовалют. Як випливає з інформації у відповідному розділі, всі представлені платіжні платформи дозволяють вносити гроші моментально і без комісії, втім, є відмінності по мінімальній сумі. Так, найбільш високі порогові значення встановлені для послуг інтернет-банкінгу та Paysafecard. Що стосується виведення, то тут до вже зазначених нами платіжним платформ приєдналися мобільні платежі, а зі скромного списку підтримуваних електронних гаманців пропав B-Pay. Мінімальне значення на вивiд універсально для більшості пропонованих опцій за винятком Elixir, яка передбачає мінімальний вивiд в розмірі 30 PLN. Для інших варіантів ліміт встановлений на позначці в 100 руб. Особливу увагу варто звернути на термін здійснення транзакцій, який також може серйозно відрізнятися в залежності від обраного вами платіжного способу.

Пiдсумки

Таким чином, підсумки по цій БК можна підвести наступні. Як і багато інших БК, лінія включає багато різних спортивних напрямків. Набір опцій по роботі з рахунком досить посередній, оскільки ресурс не пропонує цілий ряд найбільш бажаних і часто використовуваних платіжних платформ, зате криптовалюта тут в надлишку. Додаток Фан Спорт, цілком ймовірно, дозволить отримати доступ до основного набору функціоналу сайта. Сам же дизайн сайту також досить посередній, втім, можна зустріти платформи з ще гіршими візуальними рішеннями.

Нарешті, не забувайте про те, що ставки це завжди ризик для ваших грошей і, відповідно, не варто розраховувати на те, що ви зможете перетворити беттiнг в джерело регулярного доходу, оскільки такий підхід, швидше за все, обернеться саме фінансовими втратами і нічим позитивним. Не ставте більше тієї суми, ніж ви готові програти і, що не менш важливо, перевірте, чи легальний обраний вами букмекер у вашій країні, оскільки в разі роботи з незаконними гральними ресурсами є ризик і зовсім залишитися без грошей навіть при вдалому результаті вашого прогнозу. Не полінуйтеся знайти реальні відгуки про Фан Спорт або будь-яку іншу букмекерську контору і добре подумайте про всі наслідки перед тим, як ставити на кін свої гроші.